CHESTIONAR ADRESAT LOCUITORILOR ORAȘULUI TURCENI PRIVIND PROIECTUL: “Imbunatatirea calitatii vietii populatiei Orasului Turceni, judetul Gorj prin Modernizare si dotare Scoala Gimnaziala cu clasele I-VIII Strimba-Jiu si Realizare teren de sport”

In cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020 , a fost lansat apelul de proiecte pentru accesarea de finantare nerambursabila pe Axa prioritara 13 – Sprijinirea Oraselor Mici si Mijlocii ,Prioritatea de Investitii 9B, Obiectivul specific 13.1. – Imbunatatirea calitatii vietii populatiei in orasele mici si mijlocii din Romania.

Conform ghidului solicitantului perioada de depunere a proiectelor este 30.04.2018 – 30.08.2018.

In conformitate cu prevederile ghidului solicitantului sunt eligibile mai multe tipuri de activitati printre care si modernizarea si dotarea infrastructurii educationale pentru invatamantul general obligatoriu, construirea de terenuri de sport de mici dimensiuni, sisteme de supraveghere video etc.
Valoarea minima a unui proiect trebuie sa fie 100.000 de EURO in timp ce valoarea maxima poate fi 5.000.000 de EURO, alocarea financiara pentru regiunea SV Oltenia fiind in suma totala de aproximativ 18 milioane de EURO.
In cadrul apelului de proiecte respectiv, Primaria Orasului Turceni intentioneaza sa depuna proiectul ,,Imbunatatirea calitatii vietii populatiei Orasului Turceni, judetul Gorj prin Modernizare si dotare Scoala Gimnaziala cu clasele I-VIII Stramba – Jiu si Realizare teren de sport,, in vederea accesarii de finantare nerambursabila.

Obiective urmarite:

  • Reabilitare scoala si gradinita;
  • Construire teren de sport;
  • Dotare scoala si gradinita (banci, calculatoare, dulapuri etc.);
  • Alei cu aliniament natural (copaci);
  • Supraveghere video;
  • Mobilier urban (banci, cosuri de gunoi etc.)
  • Piste pentru biciclete sau role;
  • Amenajare spatii verzi;

Va rugam sa ne sprijiniti in evaluarea proiectului, cu raspunsuri la intrebarile din chestionarul urmator( click pe link pentru a accesa chestionarul):  Chestionar

Nu exista raspunsuri corecte sau eronate, ne intereseaza doar opinia dumneavoastra, de altfel nu va cerem numele. Va asiguram ca nimeni nu va avea acces direct la continutul chestionarelor, in afara echipei de implementare a proiectului.


Skip to content