Deschidere an scolar 2019

Luni, 9 septembrie, curtea Liceului Tehnologic Turceni a fost populată de elevii veniți pentru prima dată cu ghiozdanul în spate sau reveniți din vacanța de vară.

Festivitatea oficială de deschidere, a avut loc începând cu ora 9 dimineața și a strâns laolaltă elevi, părinți, profesori, primarul orașului, preoți etc. Atât directorul liceului, cât și primarul au ținut câte un discurs de bun-venit în fața tuturor celor prezenți, iar preotul a efectuat o slujbă  religioasă. Fiecare clasă a fost întâmpinată de către un diriginte care le va fi îndrumător educativ pe tot parcursul formării lor.

Liceul Tehnologic Turceni începe anul școlar 2019-2020 cu o structură școlară care cuprinde toate formele de învățământ și diverse specializări. De la matematică-informatică, bilingv-engleză, electronică-automatizări, științe ale naturii, electromecanică până la școală profesională de mecanică și sudori.

Condițiile de desfășurare a orelor de curs sunt demne de laude, deoarece prin implicarea edilului s-au efectuat investiții permanente în infrastructura de învățământ ceea ce va facilitata procesul educativ. Copiii din Turceni, dar și cei din localitățile învecinate, care aleg să învețe aici beneficiază de spații amenajate și întreținute cu grijă, de aparatură și echipamente moderne. Cadrele didactice împreună cu elevii au demonstrat de-a lungul timpului că la liceul din orașul Turceni se pot obține rezultate remarcabile, fapt dovedit din numeroasele proiecte în care s-au implicat (EuroScola, Rose etc), concursuri, olimpiade și nu în ultimul rând rezultatele obținute la finalul ciclurilor de învățământ prin examenele de bacalaureat și evaluările naționale.

Transportul elevilor de la domiciliu până la școală și retur este asigurat de către Primăria orașului Turceni, iar abonamentele plătite de către elevi  vor fi decontate.


Skip to content